Isparta Eğirdir'de Lisede Feci Olay: Arkadaşının Boğazını Bıçakladı

Son dakika haberi: Isparta 'da bir lisede feci kavga yaşandı. Derse girerken çıkan kavgada lise öğrencisi, arkadaşının boğazını bıçakladı.

Isparta Eğirdir'de Lisede Feci Olay: Arkadaşının Boğazını Bıçakladı

Lisede feci olay: 17 yaşındaki kişi, 18 yaşındaki sınıf arkadaşını boğazından bıçakladı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre bugün sabah saatlerinde Isparta 'nın Eğirdir İlçesi 'nde bulunan Eğirdir Endüstri Meslek Lisesi 'nde meydana gelen feci olayda, 11 'inci sınıf öğrencileri V.D. ile Ömer Akçay arasında ilk ders için sınıfa girdikleri essnada, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan ve kısa süre içinde büyüyen Tartışma sonrası V.D., iddiaya göre yanında getirdiği bıçakla Ömer Akçay 'a saldırdı ve onu boğazından yaraladı. Olayı gören öğretmenler ve diğer öğrenciler tarafından sağlık ekipleri arandı ve bölgeye ambulans istendi.

İhbar üzerine kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından bölgede ilk müdahalesi yapılan Ömer Akçay, ilk olarak Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 'ne kaldırıldı ve tedaviye alındı.

Akçay, buradan Isparta Şehir Hastanesi 'ne sevk edildi ve tedavisine devam edildi. Yoğun bakıma alınan Ömer Akçay'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. V.D. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kamubulteni.com  | Ankara