İki İlde Vahşet: Kedi ile Köpeğe İşkence

Tokat ve Bursa 'da meydana gelen feci olaylarda bir kedinin arka ayakları kesildi. Tokat 'ta ise bir köpeğin gözleri oyuldu.

İki İlde Vahşet: Kedi ile Köpeğe İşkence

İKİ FECİ OLAY YAŞANDI.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Bursa 'nın Gemlik İlçesi 'nde arka ayakları kesik şekilde bir yavru kedi bulundu. Öte yandna Tokat 'ta da gözleri oyulmuş şekilde bir köpek bulundu.

GEMLİK 'TE YAŞANAN FECİ OLAY

Bursa 'nın Gemlik İlçesi 'nde bulunan Gemlik Sahili'nde oynayan çocuklar bir kayık içerisinde arka bacakları kesilmiş şekilde yavru bir kedi buldu. Kedinin feci durumunu gören çocuklar durumu hemen ailelerine bildirdi. Aileler de olayı polis ekiplerine bildirdi. Hemen Gemlik Belediyesi 'ne bağlı veterinerler bölgeye geldi ve  kediye ilk müdahaleyi yaptı.

KEDİNİN YAŞAMA İHTİMALİ ZOR

Tedavi altına alınan arka ayakları kesik yavru kedinin yaşama ihtimalinin güç olduğu, bu yüzden de Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ ne sevk edildiği öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgisi olanları belirlemek için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TOKAT'TA VAHŞET YAŞANDI

Tokat 'ın Pazar ilçesinde 'Golden' cinsi bir köpek iki gözü oyulmuş şekilde bulundu. Köpek, tedavi edilmek üzere İstanbul'a gönderildi.

Leyla Çetin Ünlü, sosyal medyada köpeğin fotoğraflarını paylaşarak tepki gösterdi. Ünlü, "Sözün bittiği, göz yaşlarımın sel olduğu bir günü yaşıyorum. Bittim ben bugün. Eminim ki, sizlerde aynı duyguları yaşayacaksınız. Mesai arkadaşım bu sabah haberini verdi ve fotoğrafları gösterdiği andan bu zamana kadar şoktayım" ifadelerini kullandı.