İğrenç Saldırı: 8 Yaşındaki Kızı Kandırıp Binanın Arkasına Götürdü

Bartın 'da iğrenç bir saldırı meydana geldi. Bir kiş,, 8 yaşındaki kızı kandırıp onu binanın arkasına götürdü. Saldırgan yakalandı ve tutuklandı.

İğrenç Saldırı: 8 Yaşındaki Kızı Kandırıp Binanın Arkasına Götürdü

Bartın 'da kan donduran görüntüler. 8 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç saldırı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre önceki gün Karaköy Mahallesi 'nde bulunan Türbeyanı Sokak 'ta feci bir olay meydana geldiği bildirildi. 25 yaşında olduğu öğrenilen E.O. isimli kişi, iddiaya göre, 8 yaşındaki kız çocuğunu kandırdı ve onu binanın arkasına götürdü.

35 yaşındaki kişi , binanın arkasında küçük kıza cinsel istismarda bulundu. Bu sırada çığlık atarak çevreden yardım isteyen kız çocuğu, E.O. 'nun yanından kaçarak, koşmaya ve oradan uzaklaşmaya başladı.

Çevrede bulunan vatandaşlar ise cep telefonu kamerasıyla E.O. 'nun fotoğraflarını çekti ve hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.

E.O.'nun fotoğrafları,  saldırganın yakalanması için sosyal medya üzerinden  paylaşıldı. Polis ekipleri, başlattıkları çalışma kapsamında, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını da inceleme altına aldı. Çevredeki güvenlik kameralarındna alınan görüntüler sonrası saldırganın yeri tespit edildi. Polis ekipleri, yerini belirledikleri E.O. 'yu yakalayıp gözaltına aldı.

Emniyette ifadesi alınan ve sağlık kontrolünden geçirilen saldırgan adliyeye sevk edildi. Savcılıkta da ifadesi alınan E.O. , tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi. 

Hakim karşısına çıkan saldırgan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

SABIKASI VAR

Çocuğa cinsel saldırı suçlaması ile tutuklanan E.O.'nun, farklı illerde çocukları kaçırma, çocuklara cinsel istismar ve hayvan hırsızlığı suçlarından sabıkalı olduğu belirtildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA