İğrenç Olay: 60 Yaşlarındaki 3 Kişi Arkadaşlarının 14 Yaşındaki Kızını Taciz Etti

Son dakika haberi: Aydın 'da meydana gelen skandal olayda , 60 yaşındaki kişinin evine giden 3 kişi, alkol aldıktan sonra onun 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulundu.

İğrenç Olay: 60 Yaşlarındaki 3 Kişi Arkadaşlarının 14 Yaşındaki Kızını Taciz Etti

Skandal olay: 14 yaşındaki kıza iğrenç saldırı.

Aydın 'ın Bozdoğan İlçesi 'nde yaşamakta olan ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki K.D. isimli kız çocuğu, 23 gün okula gitmeyince öğretmenleri şüphelendi ve durumu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Aydın İl Müdürlüğü 'ne bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri, küçük kızın Cumhuriyet Mahallesi 'nde bulunan evine gidip, baba  60 yaşındaki H.D. ile görüştü. Alkol bağımlısı olduğu öğrenilen baba H.D. görevlilere kızına bakamadığını söyledi. Bunun üzerine K.D. isimli kız çocuğu, geçtiğimiz yıl  20 Kasım günü, devlet korumasına alınarak, Sevgi Evi'ne yerleştirildi.

ANNESİ HAYATINI KAYBETMİŞ

Annesi bundan 4 yıl önce ölen ve 3 ablası da evli olduğu için babasıyla kalmak zorunda olan 14 yaşındaki K.D.,şubat ayı sonunda ise Sevgi Evi 'nde bulunan görevlilere, babasının evde birlikte alkol aldığı arkadaşları 60 yaşındaki N. Ç. , 65 yaşındaki Kemal Çulhaoğlu ve 52 yaşındaki Osman Doyran'ın  kendisine birçok kez cinsel istismar ile tacizde bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine baba ve 3 arkadaşı hakkında Aydın Cumuhriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Pedagog eşliğinde K.D.'nin ifadesine başvuruldu. Baba H.D. ve 3 arkadaşı, dün savcılığın talimatı doğrultusunda Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evlerinde gözaltına alındı. 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kemal Çulhaoğlu ve Osman Doyran, küçük kıza nitelikli cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle tutuklandı. K.D.'yi taciz ettiği belirtilen N.Ç. ile cinsel istismar ve taciz olaylarından haberi olmadığını öne süren baba H.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kamubulteni.com   |  Ankara