İğrenç Olay: 11 Yaşındaki Torununa Cinsel Saldırıda Bulundu

Tekirdağ Çorlu 'da iğrenç bir olay yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre 62 yaşındaki kişi, 11 yaşındaki torununa elle tacizde bulundu.

İğrenç Olay: 11 Yaşındaki Torununa Cinsel Saldırıda Bulundu

Tekirdağ 'da iğrenç olay yaşandı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Tekirdağ 'ın Çorlu İlçesi 'nde ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen 11 yaşındaki Y.G.isimli kız, sınıf öğretmenine  dedesinin kendisini elle taciz ettiğini söyledi ve durumu anlatarak, kendisine yardımcı olmasını istedi.

AİLE İLE İRTİBATA GEÇİLDİ

Duydukları karşısında şok geçiren öğretmen, hemen durumu okul idaresine bildirdi. Durumun bildirilmesi üzerine okul idaresi de, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurdu. Müdürlük yetkilileri de çocuğun ailesi ile irtibata geçti. Yetkililer ve aile birlikte gittikleri Emniyet Müdürlüğünde dede 62 yaşındaki H.A. isimli kişiden  şikayetçi oldu. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan Y.G., dedesinin kendisine elle tacizde bulunduğunu ve canının çok acıdığını söyledi.

TUTUKLANDI

Çocuğun psikolog eşliğinde alınan ifadesi doğrultusunda olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri H.A. 'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan H.A. , emniyetteki ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

Adliyeye sevk edilen H.A. , çıkarıldığı mahkemece 'çocuğa cinsel istismar' suçlaması ile tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

DİĞER TORUNU DA İSTİSMAR ETMİŞ AMA..

Hakkında tutuklama kararı verilen dedenin, diğer kız torunu B.T. 'ye de cinsel saldırıda bulunduğu , bu iddia üzerine hakkında şikayette bulunulmuş ve Çorlu Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Bu arada, torunlarına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen H.A. 'ya eşi M.A. 'nın boşanma davası açtığı ve hakkında evden uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA