Hademeden 3 Liseli Kıza İğrenç Saldırı

Konya Meram 'da bir lisede hademe olarak çalışan kişi, 3 kız öğrenciye iğrenç saldırıda bulundu. Bir kız öğrenci, onun kendilerine cinsel içerikli film izletmeye çalıştığını söyleyerek "Spor salonunda otururken, yanıma geldi. Telefonundan bana, cinsel içerikli video izletti" dedi. İşte detaylar.

Hademeden 3 Liseli Kıza İğrenç Saldırı

Hademeden liseli öğrencilere iğrenç saldırı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Konya 'nın merkez Meram İlçesi 'nde, Hacı Şaban Mahallesi 'nde bulunan bir lisede iğrenç olay meydana geldi. Bu mahalledeki lisede hademe olarak görev yapmakta olan 26 yaşındaki Mehmet E. isimli kişi hakkında 3 lise öğrencisi şikayetçi oldu. Okul yönetimine giden kız öğrenciler , daha sonra durumu ailelerine de anlattı. Aileler hemen polise gitti ve hademe hakkında şikayetçi oldu. 

KORKTUKLARI İÇİN..

Skandal sonrası kız öğrencilerin aileleri okul bahçesine geldi ve taciz olayına tepki gösterdi.  Öte yandan öğrenciler , başka kızların da tacize uğradığını söyledi. Ama bu kişilerin korktukları için söylemediğini söyledi. 

Hademenin kendilerini 9 ay önce taciz ettiğini söyleyen S.Ö. isimli kız öğrenci,  polis ekiplerine ifadesinde şunları söyledi:

"Spor salonu içindeki bilgisayar masasında oturduğum sırada, ismini 'Gökhan' olarak bildiğimiz hizmetli geldi. Kulakları duymadığı ve konuşamadığı için herkes ona yardım ederdi. Bana anlayamadığım bir şeyler söyledi sonra telefonunu çıkardı ve bir yerlere girdi. Bana cinsel içerikli video izletti. Hemen oradan uzaklaştım ve ilk başta bu durumu utandığım için kimseye söyleyemedim. 1 hafta sonra olayı bazı arkadaşlarıma anlattım. Arkadaşlarım da okul müdürüne anlatmış. Okul müdürü de konuyu rehber öğrentmenimize anlatınca öğretmen, beni çağırdı. Ben de olayı ona anlattım. Beden eğitimi öğretmenimiz de konuyu duyunca Mehmet E.'nin telefonuna bakmış. Hocam, Mehmet E.'nin telefonunda bana gösterdiği video ve çıplak kadın fotoğraflarına rastlamış."

2 AY OKULA GELMEMİŞ

Skandal olay sonrası hademenin 2 ay okula gelmediğini söyleyen kız öğrenci , ifadesini şu şekilde sürdürdü:

"Okulda ikili öğretim var. Ben sahahçıydım. Mehmet E. sabahları gelmiyordu. Bir gün kurs için öğleden sonra okulda kaldığımda Mehmet E.'nin, okula geldiğini gördüm. Beni her gördüğünde gülmeye devam etti. Bir yerime fiziki tacizde bulunmadı; ancak bana cinsel içerikli videolar izletti. Şikayetçiyim"

SERBEST BIRAKILDI

Ailelerin şikayetleri üzerine gözaltına alınan hademe , ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Mehmet E. , mahkeme tarafındna adli kontrolle serbest bırakıldı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA