Gaziantep'teki Feci Olayda Son Dakika Haberi: Kadının Uyanır Uyanmaz İlk Sözü..

Gaziantep 'de kocasının vahşi saldırısına uğrayan kadın hayati tehlikeyi atlattı ve gözlerini açtı. Konuşmaya başlayan kadının ilk sözü oğlu oldu.

Gaziantep'teki Feci Olayda Son Dakika Haberi: Kadının Uyanır Uyanmaz İlk Sözü..

Gaziantep 'teki feci olayda ağır yaralanan kadın yoğun bakımdan çıktı.

Ahmet Yırtıcı ve Güldane Yırtıcı isimli çift, bundan 8 yıl önce dünya evine girdi. 3 'üncü çocuğuna hamile kalan Güldane Yırtıcı, bundan 6 ay önce eşin in şiddet uygulaması nedeniyle babasının evine gitti. 

Bundan 3 ay önce kocasına boşanma davası açan kadın , geçtiğimiz gün Gaziantep 'te bulunan  Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler Ek Binası 'na gitti ve öğle saatlerinde bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. 

Doğumdan sonra Ahmet Yırtıcı da annesi ile birlikte hastaneye geldi ve bebeği gördü. Bebeği gördükten sonra ayrılan cani koca, gece saatlerinde yeniden hastaney geldi. Eşini eve edönmesi için ikna etmeye çalışan Ahmet Yırtıcı, eşinin teklifini kabul etmemesi ve hastaneden ayrılmasını istemesi sonrası dehşeti yaşattı. Yanında getirdiği bıçakla eşi Güldane Yırtıcı 'ya saldıran Ahmet Yırtıcı , onu defalarca bıçakladı ve kadın kanlar içinde kaldı. Ahmet Yırtıcı vahşice hem eşini bıçakladı hem de onu dövdü. 

Bu esnada kadının ablası Seda Güvercin ise araya girmeye çalıştı Çiğlıklar sonrası bölgeye gelen hastane güvenliği cani kocayı etkisiz hale getirdi ve hemen polise haber verildi. 

Hastane güvenliği, vahşi kocayı, bölgeye gelen polise teslim etti ve Ahmet Yırtıcı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DİŞLERİ KIRILDI: BİRÇOK BIÇAK DARBESİ

Dişleri kırılan , başından, kolundan ve yüzünden bıçaklanan Güldane Yırtıcı ise hastanenin Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Yırtıcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

UYANIR UYANMAZ İLK SÖZÜ OĞLU OLDU

Ağır yaralanan Güldane Yırtıcı , yoğun bakıma alındı. Tedavisi süren ve ağır yaralı olan Güldane Yırtıcı kendine geldi. Hayati tehlikesini atlatan kadın , konuşmaya başlar başlamaz oğlunu sordu. 

Kadın uyanır uyanmaz , yeni doğan çocuğunun durumunu sordu. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA