Gaziantep'teki Cami Enkazından Acı Haber Geldi

Gaziantep 'teki cami inşaatından acı haber geldi. 33 saat enkaz altında kalan ve yaralı olarak kurtarılan mühendis, hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.

Gaziantep'teki Cami Enkazından Acı Haber Geldi

Gaziantep 'teki cami inşaatından kötü haber geldi.

Önceki gün , Akkent Mahallesi 'nde yapımı devam eden camide ahşağ iskele çöktü.  İskelenin çökmesi sonucu enkazın altında mühendis kaldı. 33 saat enkazın altında kalan mühendis , uzun uğraşlar sonrası yaralı olarak çıkarıldı.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan mühendis Korkut Küçükcan' ın Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi 'ne getirildiği sırada hayatını kaybettiği bildirildi. 

Hastanede kalbi duran mühendisin kurtarılması için yapılan tüm müdahaleler sonuçsuz kaldı. 

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Başhekimi, söz konusu feci olay ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi ve bilgilendirme yaptı.

"Mühendisin vefatının üzerinden belli bir sürenin geçtiğini değerlendirmekteyiz" diyerek sözlerine başlayan Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Suat Zengin şunları söyledi:

"Yaklaşık 33 saattir tüm Antep halkı vali beyimizden, AFAD ekiplere kadar tüm çabayla can hıraş mühendis arkadaşımızı kurtarmak için elinden gelen çabayı gösterdiler. Yarım saat önce mühendis arkadaşımız bulundu. Bize acile getirildiğinde ilk değerlendirmemizde vefatının üzerinden belli bir süre geçtiğini değerlendirmekteyiz, ama bu sürenin ne kadar olduğu kesin bilgi yarın Adli Tıp makamınca yapılacak incelemeler sonucunda belli olacaktır. Başta ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Antep halkına da aynı zamanda başsağlığı dilerim. Allah sabırlarını arttırsın. Oldukça fazla iskele malzemesinin üzerine düşmesiyle yüzlerce kiloluk bir ağırlık oluşturuyor. Başta baş bölgesi olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler oluşmuştu. Otopsi sonucuna göre kesin sonucu Adli Tıp verir. Kafa travmasına bağlı ölümün gerçekleştiğini düşünmekteyiz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA