Flaş: Diyarbakır Silvan'da Büyük Kavga: 5 Ölü

Son dakika haberi: Diyarbakır 'ın Silvan İlçsei 'nde üç aile birbirine girdi. Büyük kavgada 5 kişi öldü. Detaylar geldi.

Flaş: Diyarbakır Silvan'da Büyük Kavga: 5 Ölü

Son dakika: Silvan 'da büyük kavga.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Diyarbakır 'ın Silvan ilçesi 'nde, aralarında husumet olduğu öğrenilen üç ailenin arasında kavga çıktığı bildirildi. Üç aileden onlarca kişinin karıştığı silahlı kavgada 1 'i kadın toplamda  5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik ekipleri bölgede önlem almaya çalışırken sağlık ekipleri yaralılara müdahale ediyor.

DETAYLAR GELDİ

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre Gökçetevek köyünde ikamet etmekte olan Enver Tekin, henüz belirlenemeyen nedenle Poyraz ailesine gelin verdiği  kızı Gülşen Poyraz' ı evine getirdi. Bunun üzerine Poyraz ailesi bireyleri Gülşen 'i geri almak için Enver Tekin 'in evine doğru gitti.

Burada iki aile arasında sözlü olarak tartışma başladı. Sözlü olarak başlayan kavga kısa süre içinde büyüdü ve önce tekme tokatlı daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. Bu sırada Narin ailesi mensupları da Tekin ailesine destek için geldi.     

Olayda, 22 yaşındaki Aziz Narin, Halise Narin, 22 yaşındaki Gökhan Narin ve Edip Oğraş ile henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti, Cevat,  Felak, Mevlüt, Burak, Münevver ve Cevat Narin ile Teğmen Yapıcı ve Fırat Tekin yaralandı.

Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA