Feci Kaza: Kütahya'da Ambulans İki Otomobile Çarptı 3 Ölü

Son dakika haberi: Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, biri ambulans 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Feci Kaza: Kütahya'da Ambulans İki Otomobile Çarptı 3 Ölü

Son dakika haberi: Kütahya 'da feci kaza.

Edinilen son bilgilere göre Şaphane ilçesinde kalp krizi geçiren bir hastayı taşımakta olan ve Cevdet Işık yönetiminde olduğu öğrenilen 43 BD 081 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, Kütahya-Çavdarhisar kara yolunun Yalnızsaray Kavşağı  mevkisinde feci bir kazaya karıştı. Ambulans, kavşakta Himmet Duvar yönetiminde olduğu öğrenilen 03 VZ 680 plakalı otomobil ve Halil İbrahim Çiçek idaresinde olduğu öğrenilen 15 SC 197 plakalı otomobile çarpıştı.

Ambulans ile otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazası sonucu ortalık savaş alanına döndü. Çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıa sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini bölgede yaptığı yaralıları hastaneye kaldırdı.

Feci kazada, otomobilde bulunan Veli Balsak olay yerinde, sürücü Himmet Duvar ve ambulanstaki hasta Recep Çiçek ise kaldırıldığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Yaralanan ambulans sürücüsü Işık, sağlık personelleri Mehmet Azcan ve Turgay Tüzen ile ambulansta bulunan hasta yakını Beytullah Çiçek aynı hastanede tedavi altına alındı.

Kamubulteni.com  | Ankara