Feci Haber: Hakim ile Savcının Oğlu Kalabalığın Üstüne Araba Sürdü

İstanbul Bakırköy 'de meydana gelen feci olayda bir kişi, kalabalığın üzerine arabasını sürdü. Araç içinde bir kadını darp eden ve kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine arabasını süren kişinin savcı ile hakimin oğlu olduğu ortaya çıktı.

Feci Haber: Hakim ile Savcının Oğlu Kalabalığın Üstüne Araba Sürdü

İstanbul Bakırköy'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre, bir kadını darp ettikten sonra vatandaşların tepki gösterdiği kişi, otomobilini kalabalığın üzerine sürdü ve bölgeden kaçmaya çalıştı. Vatandaşların durdurmaya çalıştığı kişi, arabasını insanların üzerine sürdü ve bölgeden kaçmaya çalıştı.

HAKİM İLE SAVCI 'NIN ÇOCUĞU ÇIKTI

Hürriyet Gazetesi 'nde yer alan haberde bu saldırganın hakim A. G. ile Cumhuriyet savcısı A. G.'in çocukları Görkem Sertaç G. isimli kişi olduğu ortaya çıktı.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRI

Görken Sertaç G. isimli kişinin daha önce de vukuatlarının olduğu belirtildi. Bu kişinin, geçtiğimiz yıl evinin önünde bahçede tartıştığı 2 kişiye pompalı tüfekle ateş ettiği ve bu iki kişiyi yaraladığı ortaya çıktı

YAŞANAN OLAY

İstanbul Bakırköy 'de bir AVM önünde arabasının içinde bir kadını darp eden Görkem Sertaç G. isimli kişiye çevredeki vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşların sert tepkisi ile karşılaşan ve kadını darp eden Görken Sertaç G., yaşanan tartışmaların ardından arabası ile oradan kaçmaya çalıştı. Arabasını vatandaşların üstüne sürmeye başlayan bu kişi, bölgeden hızla kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası ekipler tarafından bulunan ve gözaltına alınan Görkem Sertaç G. polis merkezine götürüldü ve ifadesi alınmaya başladı.

İşte o anlar..

Kamubulteni.com  | Ankaras