Evli Abla Kardeş PUBG'de Tanıştığı Kişiye Kaçtı (Pubg Nedir?)

Kütahya 'da abla kardeş, Pubg 'de tanıştığı kişiye birlikte kaçtı. İki kız kardeş , eve dönmek istemediklerini söyledi.

Evli Abla Kardeş PUBG'de Tanıştığı Kişiye Kaçtı (Pubg Nedir?)

Flaş: Abla kardeş Pubg 'de tanıştıkları kişiye kaçtı.

Kütahya 'ya bağlı Yenidoğan Mahallesi 'nde ikamet etmekte olan ve ikisi de evli olan abla kardeş Ayşen Daşgın ile Reyhan Keçiş, geçtiğimiz Pazar günü bir mektup bırakarak evi terk etti. 

4 yıllık evli Ayşen Daşgın yazdığı mektupta "Benimle ilgilenmedin kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar" şeklinde yazdı. 1 yıl önce evlenen Reyhan Keçiş ise eşine "Gittiğin işten dolayı değiştin seni istemiyorum" şeklinde not bıraktı ve kaçtı.

OSMANİYE 'DE BULUNDULAR

Uygulama yapan polis ekipleri , durumundan şüphelendiği 2 kadın 1 erkeğin kimlik kontrolünü yaptı. Osmaniye 'de yapılan incelemede ,2 'sinin, Kütahya 'da mektup bırakıp kaçan  Ayşen Daşgın ile Reyhan Keçiş oldıklaır ortaya çıktı.

Kız kardeşler ile beraberlerinde bulunan kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. 22 yaşındaki Ayşen Daşgın ile kardeşi 18 yaşındaki Reyhan Keçiş'in Osmaniye'de yakalandıklarında yanlarındaki kişinin H.Y. isimli kişi olduğu ortaya çıktı. H.Y. ile Ayşen Daşgın'ın, çok oyunculu online bir video oyunu olan PUBG üzerinden tanıştığı ortaya çıktı.

İki kızın kardeşi , ablalarının internet üzerinden oyun oynadığını bildiği , şifrelerini bulup hesabına girdiğinde ablasının mesajlarına baktığını ve PUBG 'de tanıştığı bu kişi ile konuştuğunu öğrendi. 

Polise başvuran eşi, elindeki telefon dökümlerindne iki numaraya ulaştığını söyledi. A. Keçiş, numaralardan birinin eşinin oynadığı oyundan tanıştığı Adana'da yaşayan bir kişi olduğunu tespit ederek aradı.

A. Keçiş, telefonu açan kadına eşini sorunca, arkadan bir erkek, "Kimseye adres verme, kapat telefonu" dedi ve telefon kapandı. Görüşmeden kısa bir süre sonra kayıp kızların kardeşi olan D.K., eniştesini arayıp ablasının kendine ulaştığını, "Ayşen ile birlikteyiz, rahatımız iyi, bizi aramayın, peşimizi bırakın" dediğini ve adres vermediğini söyledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA