Erzincan'da Korkunç Kaza: 3'ü Çocuk 7 Kişi Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Erzincan 'da feci bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre feci kazada 3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti.

Erzincan'da Korkunç Kaza: 3'ü Çocuk 7 Kişi Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi Erzincan 'dan geldi. Erzincan 'da meydana gelen korkunç trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 3 'ü çocuk olmak üzere 7 kişi hayatını kaybetti.

Bayram tatili korkunç kazalarla devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından acı haberler gelmeye devam ediyor. Art arda gelen uyarılar, yol kontrolleri ise işe yaramadı. Bayram tatilin başladığı günden bu yana onlarca feci trafik kazası meydana geldi ve bu kazalarda onlarca kişi hayatını kaybetti. Son dakika haberi Erzincan 'dan geldi. Erzincan 'da korkunç bir trafik kazası meydana geldi. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre Hüseyin Adıbelli isimli kişinin yönetiminde olduğu öğrenilen 34 JD 4252 plakalı otomobil, bugün sabah saatlerinde Erzincan-Sivas Karayolu üzerinde bulunan Heybeli köyü kavşağında, karşı yönden gelmekte olan ve Kamil Karataş Grandbetting idaresinde olduğu öğrenilen 34 LJ 1087 plakalı otomobille çarpıştı. 

Çarpışma sonucu meydana gelen feci trafik kazasında, 10 kişinin bulunduğu her iki otomobilde bulunan sürücüler ile yanındaki kişiler, araçlarda sıkıştı. Feci kaza sonrası bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.  

İhbar üzerinde kısa süre içinde bölgeye gelen jandarma, polis ve AFAD ekipleri, hemen çalışmalara başladı. Ekipler bölgeye gelir gelmez yaptıkları müdahalelerinde sıkışanları araçtan çıkardı. Ekipler tarafından araçlardan çıkartılan bu kişilerden ilk belirlemelere göre Adıbelli ile Karataş'ın da aralarında bulunduğu 3'ü çocuk  olmak üzere toplamda 7 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

Yaralılar, bölgede yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslara alındı ve Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Feci kaza sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri de aynı hastanenin morguna götürüldü. 

Kamubulteni.com  | Ankara