Ereğlil'de Feci Saldırı: Uzman Onbaşı'dan Acı Haber Geldi

Son dakika haberi: Konya Ereğli 'den acı haber geldi. 4 kişi, biri uzman çavuş olan 2 kişiye kurşun yağdırdı. Saldırıda yoldan geçen bir kişi de yaralandı.

Ereğlil'de Feci Saldırı: Uzman Onbaşı'dan Acı Haber Geldi

Konya 'dan feci haber geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Konya ’nın Ereğli ilçesinde kimliği belirlenemeyen 4 kişinin silahlı saldırısı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden biri Uzman Onbaşı Erhan Yücael

Bugün saat 16.00 sularında Selçuklu Mahallesi Öğretmen Addurrahim Sokak ’ta meydana gelen feci olayda kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi, 25 yaşındaki Uzman Onbaşı Erhan Yücael ile yanında bulunan akrabası Yusuf Işıklı’ ya saldırdı ve onun üzerine tabancayla ateş açtı.

4 kişinin kurşun yağdırarak gerçekleşen saldırıda Yücael göğsünden, Işıklı, sol kolu ve koltuk altından yaralandı. Bu sırada arkadaşlarıyla birlikte yoldan geçen Fatih Öksüz isimli kişi de bacağından vuruldu.

Saldırı sonrası çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler , yapılan ilk müdahaleninardından ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Göğsüne 3 mermi isabet eden ve ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Uzman Onbaşı Erhan Yücael ile Işıklı, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Öksüz’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

3 AY ÖNCE DÜĞÜN YAPMIŞ

Bundan yaklaşık 3 ay önce düğün yaptığı öğrenilen uzman onbaşı Erhan Yücael’in Ankara’da görevli olduğu, nikah işlemleri için Ereğliye geldiği öğrenildi. Saldırının ardından arka plakası sökülmüş bir otomobille kaçan 4 şüpheli, Karaman’da polis tarafından gözaltına alındı.

Saldırının alacak meselesinden kaynaklandığı öne sürüldü.

KAMUBULTENİ.COM |ANKARA