Düzce'den Acı Haber: Anne ile Çocuğunun Cansız Bedeni Birbirine Sarılı Halde Bulundu

Düzce 'den acı haber geldi. Edinilen bilgilere göre kayıp 4 kişiden 2 'si daha ölü halde bulundu. Anne ile çocuğa ait olduğu öğrenilen cesetler birbirine sarılı halde bulundu.

Düzce'den Acı Haber: Anne ile Çocuğunun Cansız Bedeni Birbirine Sarılı Halde Bulundu

Düzce 'den acı haber geldi: Anne ile kızı birbirine sarılmış halde ölü olarak bulundu.

Geçtiğimiz hafta yaşanan yoğun yağış nedeniyle Düzce' nin Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan yaşandı.

Sel ve heyelan sonrası bölgeye çok sayıda İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterleri yönlendirildi. Ekipler günlerdir bölgede arama kurtarma çalışmaları yürütürken toplamda 227 kişi kurtarılmış, 7 kişi  hakkında kayıp ihbarı yapılmıştı.

3 KİŞİ ÖLÜ HALDE BULUNDU

Devam eden arama kurtarma çalışmaları kapsamında , kayıp 7 kişiden 3 'ü ölü halde bulundu. 19 Temmuz 'da Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım ile Uğurlu köyleri arasındaki dere yatağında kayıp olarak aranan Fatma Töngel'in, 21 Temmuz'da Uğurlu köyünün 200 metre yakınındaki bataklık bölgede Cengiz Töngel'in, önceki gün de Uğurlu köyünde ikizlerden 7 yaşındaki Sanem Kaplan'ın cesedi bulunmuştu.

ÖLÜ SAYISI 5 'YE YÜKSELDİ: ANNE VE ÇOCUĞU BİRBİRİNE SARILI HALDE BULUNDU

Sel ve heyelan sonrası Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünde bir kadın ve bir çocuğun cansız bedeni bulundu. Anne ve çocuğuna ait olduğu  öğrenilen  cesetlerin, birbirine sarılı halde bulunduğu aktarıldı.

KAYIP 2 KİŞİ ARANIYOR

Kayıp 7 kişiden 5 'i ölü halde bulunurken kalan 2 kiş i için arama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Düzce Valiliği, Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde meydana gelen sel felaketinde yapılan çalışmalar ve hasarın boyutu hakkında açıklamada bulundu. Açıklamada kapalı köy yolunun kalmadığı belirtilirken, kapalı olan 5 mahallede yol açma çalışmalarının sürdüğü aktarıldı. Bölgede ayrıca 22 köy ve 3 plajda ilaçlama çalışması yapıldı. Elektrik ve suyun kesildiği bölgede 23 araç, 56 personelle elektrik altyapısı hizmeti sağlanmaya çalışılırken, 5 jeneratörle selden zarar gören yerlere elektrik sağlanıyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA