Duyuru Bugün Geldi! Bir Çok Sefer İptal Edildi

Kuzey Ege'de etkili olan fırtınadan dolayı Bozcaada-Geyikli ve Gökçeada-Kabatepe arasında yarın gerçekleşmesi planlanan tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Duyuru Bugün Geldi! Bir Çok Sefer İptal Edildi

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava koşullar nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini bildirdi. Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ'ın internet sayfasından yapılan açıklamaya göre, kuvvetli fırtına sebebiyle deniz yolu ulaşımında aksamaların yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, fırtınadan dolayı Gökçeada-Kabatepe arasındaki 07.00, 13.00, 18.00 ve Kabatepe Gökçeada arasındaki bazı seferler ile Bozcaada Geyikli arasındaki bir çok seferin iptal edildiği bildirildi. Bölgede dünden bu yana etkili olan kuvvetli fırtınanın saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreyi aşıyor. İDO'da bazı seferlerini iptal etti. İDO'dan yapılan açıklamada, "Değerli Misafirimiz, olumsuz hava koşulları nedeniyle 28.11.2018 Bursa-Yenikapı-Kadıköy 21:00 seferimizi ve 28.11.2018 Kadıköy-Yenikapı-Bursa 19:50 seferimizi iptal etmek zorunda kaldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerinin yer aldığı görüldü.