Diyarbakır'daki Hain Saldırının Bilançosu Açıklandı: 7 Şehit (Şehitlerin İsimleri)

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , Diyarbakır'daki hain saldırının bilançosunu açıkladı.

Diyarbakır'daki Hain Saldırının Bilançosu Açıklandı: 7 Şehit (Şehitlerin İsimleri)

Acı haberi Süleyman Soylu verdi.

Önceki gün akşam saatlerinde Kulp İlçesi ile Muş arasında bir patlama meydana geldi. Odun toplamaya giden vatandaşların geçişi sırasında , önceden bölücü hainler tarafından tuzaklanan patlayıcı infilak etti. Patlamada ilk açıklamada 4 vatandaşımızın şehit olduğu bildirildi. Ancak acı haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verdi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında, Diyarbakır 'daki hain saldırıda 7 vatandaşımızın şehit olduğunu kamuoyuna duyurdu.

ŞEHİT VATANDAŞLARIN İSİMLERİ

Diyarbakır Valiliği tarafından acı olay ile ilgili yapılan açıklamada, patlamada şehit olanlardan 4 'ünün isminin Siracettin Yıldız, Ömer Yıldız, Abidin Yıldız, Ahmet Ay olduğunu duyurdu.

Valilik, hain saldırıyı düzenleyenlerin tespiti, hainlerin etkisiz hale getirilmesi için çalışmaların başladığını duyurdu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI: BÜTÜN İMKANLAR SEFERBER EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 'ndan hain saldırı ile ilgili bilgi aldı.

Erdoğan, terör saldırısı faillerinin yakalanması için bütün imkanların seferber edileceğini ve konunun takipçisi olacağını ifade etti. Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, yaralılara da acil şifa temennisinde bulundu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA