Denizli'den Üzen Haber: Kaymakam Koruması Polis, Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Denizli 'de meydana gelen feci trafik kazasında Kaymakam koruması olduğu öğrenilen polis memuru hayatını kaybetti.

Denizli'den Üzen Haber: Kaymakam Koruması Polis, Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Kahreden haber Denizli 'den geldi. Edinilen bilgilere göre Denizli 'nin Honaz ilçesinde, 3 aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında bir polis memuru yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Honaz'dan Denizli yönüne doğru seyir halinde olan ve Mehmet Aşçıoğlu yönetimindek olduğu öğrenilen 20 AT 533 plakalı minibüs, Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında, polis memuru Fahri Can Acamoğlu idaresinde olan 20 H 6000 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada Mehmet Kara Cengiz isimli kişinin idaresinde olan 32 AB 535 kamyonet de kaza yapan araçlara vurdu.

Üç aracın çarpışması sonucu feci bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi üzerine kısa süre içinde olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, hemen duruma mühdale etti ve polis memuru Fahri Can Acamoğlu, sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu çıkarıldı. Acamoğlu ile 2 yaralı sağlık görevlileri tarafından ambulansla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Honaz Kaymakamlığında koruma görevi yaptığı öğrenilen polis Acamoğlu, Honaz Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kamubulteni.com  | Ankara