Denizli Çardak'ta Can Pazarı: Yolcu Otobüsü Devrildi

Son dakika haberi Denizli'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Konya 'dan Kuşadası 'na gitmekte olan yolcu otobüsü Denizli Çardak 'ta devrildi. Feci kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Denizli Çardak'ta Can Pazarı: Yolcu Otobüsü Devrildi

Son dakika haberi: Denizli 'de feci bir kaza meydana geldi.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine  göre, Denizli 'nin Çardak ilçesinde meydana gelen feciolayda, Osman Özden yönetiminde olduğu öğrenilen 42 HA 856 plakalı otobüs, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıktı ve şarampole devrildi. 

Şarampole devrilen otobüs, yan yattı ve anca durabildi. 

CAN PAZARI YAŞANDI

Aracın kontrolden devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada can azarı yaşandı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok syaıda ambulans ve polis ile  Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 'na bağlı ekipler sevk edildi.

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen ekipler, vatandaşları kurtarmak için hemen çalışma başlattı. Kendi imkanları ile otobüsten çıkan ve itfaiye ile sağlık ekiplerinin otobüsten çıkardığı yaralılar, bölgede yapılan ilk müdahalenin ardından çevrede bulunan en yakın hastanelere götürüldü ve tedavi altına alındı.

2 ÖLÜ 20 YARALI

Bölgeden son dakika bilgisine göre şoför Osman Özden ve ismi henüz tespit edilemeyen bir yolcunun hayatını kaybettiği belirtilirken 20 kişinin de feci kaza sonucu yaralandığı öğrenildi. 

KONYA'DAN AYDIN KUŞADASI 'NA GİDİYORDU

Kazada devrilen otomobilin Konya’dan, Aydın Kuşadası'na yolcu taşıyan özel bir firmaya ait otobüs olduğu kaydedildi. Kazada ölü ve yaralı sayısının artmasından korkuluyor.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA