Demet Akalın'a Trafikte Saldırı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı. Akalın paylaşımında Bodrum 'da trafikte uğradığı saldırıyı açıkladı.

Demet Akalın'a Trafikte Saldırı

Trafikte Demet Akalın 'a saldırı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. İnstagramda hikayeler kısmında paylaşım yapan Akalın, trafikte uğradığı saldırıyı takipç.ileri ile paylaştı.

Bodrum Turgutreis 'te kızıyla birlikte araçta olduğunu söyleyen Demet Akalın, bu esnada başka bir sürücünün aracına yumrukla saldırdığını söyledi. demet Akalın, o anlarda kızının da çok korktuğu aktardı.

SENİ BULACAĞIM

Ünlü şarkıcı Akalın, Instagram adresi üzerinden paylaştığı hikayede konunun detaylarını aktardı.  Aracın plakasını alamadığını söyleyen Demet Akalın, o sürücüye "Seni bulacağım" diye seslendi ve şu ifadeleri kullandı:

"Benim Demet Akalın olmam önemli değil. Arabada çocuk var bir kere. Cesarete bakar mısınız? Adam arabadan iniyor, arabayı yumrukluyor. Ya arabada eşim olsaydı. Artık bu işin erkeği kadını kalmadı. Eşim Okan, böyle durumlarda daha sakin ama ben deliriyorum. Ben trafik kurallarına uymayan birisi olsam, bir kural ihlali yapsam anlarım. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Zaten beni görünce şok oldu. Arabasına koştura koştura geri gitti. Bu sefer peşini bırakmayacağım bu işin."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA