Bursa'da Kuzey Irak Gazisine İnsanlık Dışı Saldırı

Kuzey Irak 'taki hain saldırı sonrası gazi olan Ömür Kahraman , Bursa 'da işletmecilerin insanlık dışı saldırılarına maruz kaldı.

Bursa'da Kuzey Irak Gazisine İnsanlık Dışı Saldırı

Gaziye insanlık dışı saldırı.

Kuzey Irak 'ta bölücü hainlerin saldırısı sonucu vücuduna 34 şarapnel parçası isabet eden ve 6 ay yoğun bakımda kaldıktan çıkan ,2 yıl sonra ancak yürümeye başlayan yüzde 92 engelli gazi Ömür Karaman, Ankara'dan Bursa 'ya doğru yeğenlerini görmeye gitti.

Bursa Gürsu 'daki yeğenlerini yanında kalan ve sonrası gün deniz havası almak ve yüzmek için Gemlik ilçesi kumsaz sahiline giden Gazi, burada yüzdükten sonra  yakın bir kafeye giderek dinlenmek istedi. 

GAZİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA YİNE SALDIRDILAR

Kafeye gelen gazi ,burada ayaklarını sandayleye attı. İşletme sahibi Gazi 'nin ayaklarını indirmesini istedi ve onu uyardı. 

UYARI SONRASI GAZİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA..

Yapılan uyarı sonrası gazi olduğunu  yüzde 92 engelli olduğunu söyleyen Karaman,  buna rağmen iş yerinde bulunan onlarca kişinin insanlık dışı saldırısına maruz kaldı.

DEMİR ÇUBUKLA DÖVDÜLER

Yüzde 92 engelli olan Gaziye saldıranlar , onu öldüresiye dövdü. Gazi, vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda darbe aldı. Gözü moraran, dudağı patlayan, ayakları ezilen ve sırtına demir çubukla vurulan gazimiz ölümden döndü.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

İnanlık dışı saldırı sonucu yaralanan Gazi , bölgeye çağrılan ambulansla Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Burada yapılan müdahalede gazinin dudağına dikiş atılırken, ezilen ve moraran bölgelerine tedavi uygulandı.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA