Bu Hafta Sonu YKS'ye Girecekti: Bolu'dan Acı Haber

Son dakika haberi: Bolu 'da üniversite sınavlarına hazırlanan 18 yaşındaki Sedef Cemile Keskin, bir anda rahatsızlandı ve kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Bu Hafta Sonu YKS'ye Girecekti: Bolu'dan Acı Haber

Bolu 'dan acı haber.

Bolu 'da feci bir olay meydana geldi. Bölgeden alınan bilgiye göre,  evlerinde oturduğu sırada rahatsızlanan 18 yaşındaki Sedef Cemile Keskin, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Ailesinin otopsi yapılmasını istemediği genç kız gözyaşları arasında toprağa verildi.

BU HAFTA SONU ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEKTİ

Üniversiteye giriş sınavına hazırlandığı ve üniversite hayali kurduğu öğrenilen  Sedef Cemile Keskin, geçtiğimiz perşembe günü Ramazan Bayramı 'nın son günü, evinde aniden fenalaştı. Kollarında titreme şikayeti olan küçük kız, evdekiler tarafından hemen İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi 'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan küçük kız, titremeler artınca da Bolu Abant İzzet Baysal Devlet Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne sevk edildi. Burada komaya giren genç kız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

18 yaşındaki kızın nu hafta sonu YKS 'ye gireceği öğrenildi. 

OTOPSİ İSTEMEDİLER

Ölüm nedeni henüz belli olmayan Sedef Cemile Keskin 'in yakınları otopsi istemedi. Keskin, Yukarı Soku Mahallesi Camii 'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA