Bolu'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün Gaygubet Evine Baskın! 4 Kişi Tutuklandı

Bolu'da terör örgütü FETÖ'nün gaygubet evine gerçekleştirilen operasyonda terör örgütündeki kişilerle Fantom adı verilen programla haberleştikleri belirlenen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün Gaygubet Evine Baskın! 4 Kişi Tutuklandı

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ PDY soruşturması çerçevesinde geçtiğimiz hafta Borazanlar Mahallesi'nde fetullahçı terör örgütüne ait gaygubet evine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonlarda aralarında fetö soruşturması çerçevesinde aranan 2 şüpheli ile daha önce tutuklanan ve soruşturma geçiren bir şüphelinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekiplerinin operasyon yapılan evde yaptıkları aramada çok sayıda kim kartı olmayan cep telefonu ve dijital cihaz ele geçirdiği öğrenilirken, şahısların cep telefonlarında yapılan incelemelerde örgüt üyeleriyle Bylock'un ardından Fantom isimli programla haberleştikleri tespit edildi.