Bitlis-Bayburt-Batman Adliyesi İKM-Mübaşir Katip Alımı Başvuru Sonuçları

Adalet Bakanlığı ile CTE personel alımı Batman, Bayburt ve Bitlis Adliyesi sonuçları açıklanıyor. İşte İKM, katip, mübaşir ve personel alımı başvuru sonuç sayfası.

Bitlis-Bayburt-Batman Adliyesi İKM-Mübaşir Katip Alımı Başvuru Sonuçları

Batman, Bayburt Bitlis Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı sonuçları.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyurularda 12 bin 713 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvurular 1-16 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapıldı. 

Başvuruların sona ermesinin sonuçlar için bekleyiş başladı. Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımında başvuru sonuçlarının 30 Temmuz 2019 günü açıklanacağı duyuruldu.

30 Temmuz gününün gelmesi ile birlikte adaylar Batman, Bayburt ve Bitlis Adliyesi infaz koruma memuru, mübaşir, icra, zabıt katibi, şoför, teknisyen alımı sonuçlarını araştırmaya başladılar.

Zabıt kâtibi uygulamalı sınav tarihi ve saati: 

20 Ağustos 2019 Salı günü saat 09:00'da, adayların daktilo veya bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazıp yazamadıklarının tespiti için uygulamalı sınav yapılacaktır. Belirtilen günde uygulamalı sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

İKM ALIMI BOY KİLO

İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının beş katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere   05/08/2019 ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav komisyonlarınca ilan edilecektir. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır. Boy kilo ölçümünü geçerek sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ayrıca ilgili sınav merkezleri tarafından ilan edilmesi gerekmektedir.

İlana başvuran kadın-erkek adaylarla bilgi alış veri için TIKLAYIN

SONUÇ SAYFALARI

Batman Adliyesi sonuç sayfası : www.batman.adalet.gov.tr

Bitlis Adliyesi sonuç sayfası: www.bitlis.adalet.gov.tr

Bayburt  Adliyesi sonuç sayfası: www.bayburt.adalet.gov.tr

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN