Bilgisayar Başından Kalkmayan Oğlunu Bıçaklayıp Öldürdü

Karabük 'te önceki gün meydana gelen olayda bir kişi, bilgisayar başından ayrılmayan oğlunu defalarca bıçakladı ve öldürdü. Oğlunu öldüren baba, Adliyede pişman mısınız sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Bilgisayar Başından Kalkmayan Oğlunu Bıçaklayıp Öldürdü

Flaş olay: Karabük 'te bir kişi, bilgisayar başından kalkmayan oğlunu defalarca bıçakladı ve öldürdü.

Önceki gün akşam saatlerinde Karabük 'te Fevzi Çakmak Mahallesi Yahya Kemal Sokak'ta meydana gelen feci olayda, İşçi emeklisi olduğu öğrenilen Ali Gün, iddiaya göre üniversite mezunu oğlu Emirhan Gün ile bilgisayar başında fazla zaman geçirdiği için tartışmaya başladı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Sözlü olarak başlayan tartışma , kısa süre içinde kavgaya dönüştü.  Baba oğul arasındaki kavga sonrası Baba Ali Gün mutfaktan eline geçirdiği bıçakla oğlu Emirhan 'a saldırdı ve onu bıçaklamaya başladı.

KANLAR İÇİNDE SOKAĞA ÇIKTI

Vücuduna 2 bıçak darbesi alan Emirhan Gün, kanlar içinde sokağa çıkarak komşuladan yardım istedi. Bıçak darbeleri sonrası ağır  halde yaralanan Emirhan Gün, komşuların haber vermesi üzerine kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gün, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

PİŞMAN MISINIZ SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI

Polis ekipleri, söz konusu olay ile ilgili evin komşusu Seher K.  'nın ifadesine başvurdu. Seher K. ifadesinde, ''Emirhan'ı sokakta gördüm. 'Yengem beni kurtar' diyerek bağırıyordu. Ambulansa haber verdik' 'dedi. Emirhan Gün'ün 3 ay sonra askere gideceği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen baba, bölgedeki gazetecilerin pişman mısınız sorularını yanıtsız bıraktı.