Belediye Başkanı Tüm Maaşını Öğrencilere Verecek

Manisa'nın Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, yaptığı son dakika açıklamasında , tüm maaşını üniversiteli kız öğrencilere burs olarak vereceğini söyledi.

Belediye Başkanı Tüm Maaşını Öğrencilere Verecek

Alaşehir Belediye Başkanı maaşını kız öğrencilere verecek.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Alaşehir Belediye Başkanı CHP 'li Ahmet Öküzcüoğlu, maaşını üniversitede okumakta olan ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs olarak vereceğini söyledi. 

MAAŞINI HANGİ ÖĞRENCİLERE VERECEK?

Edinilen son dakika bilgilerine göre , belediye başkanının maaşını verecei öğrencilerde aranacak şartlara şu şekilde yer verildi:

"Burstan yararlanacak öğrencilerde en az 4 yıllık üniversitede okuma şartı aranacağı, tıp, hukuk ve eczacılık gibi alanların öncelikli olacağı öğrenildi. "

Başkan Öküzcüoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ben belediye başkanlığı maaşımı, 4 yıllık üniversiteyi kazanmış olan kız öğrencilerine burs olarak dağıtacağımı buradan halkıma söyleyeyim. Sosyal hizmetler biriminde bir birim oluşturacağız. Ekonomik durumu yetersiz ailelere başkanlık maaşımla destek vermek bana onur ve şeref verecek. İstiyorum ki çocuklarımız buraya doktor olarak, hukukçu olarak, avukat olarak ve hemşire olarak gelsinler. Onlar da Alaşehir'imize, memleketimize hizmet versinler istiyorum."

Millet İttifakı adayı olarak seçimlerden zaferle ayrılan Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir'de 71 yıl sonra seçilen ilk CHP'li başkan olmuştu.

Kamubulteni.com  | Ankara