Batman'daki Patlamada Uzman Çavuş Ali Hekim Şehit Oldu-Kahreden Detay

Batman'daki hain saldırıda Antalyalı uzman çavuş Ali Hekim şehit oldu. Kahraman şehidimizin henüz 1 ay önce evlendiği öğrenildi.

Batman'daki Patlamada Uzman Çavuş Ali Hekim Şehit Oldu-Kahreden Detay

Batman 'da meydana gelen patlama sonucunda Antalyalı Uzman Çavuş Ali Hekim şehit oldu.

Türkiye 4 Ekim tarihine acı haberle uyandı. Batman 'da bölücü hainlerin saldırısı sonucu 7 kahramanımız şehit oldu 2 kahraman askerimiz de yaralandı. Hain saldırı tüm ülkeyi yasa boğarken şehitlerimizin kimlikleri de belli oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre hain saldırı sonucu Antalyalı Uzman Çavuş Ali Hekim şehit düştü. 

Kahramanın acı haberi, Antalya Aksu 'da ikamet etmekte olan babası Hasan Hekim ile annesi Ayşe Hekim 'e, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin tarafından verildi. Yetkililer eve gelip şehadet haberini verdi.

Şehit haberini alan aile büyük acı yaşadı.

DAHA 1 AYLIK EVLİYDİ

2 yıldır uzman çavuş olan Ali Hekim 'in, geçtiğimiz ay Ayşe Hekim ile evlendiği öğrenildi. Daha 1 ay önce dünya evine giren ve daha sonra hemen vatan görevine koşan Ali Hekim 'in bir de kardeşinin olduğu öğrenildi. 

Eşi Ayşe Hekim'in Ali Hekim ile birlikte Batman'da yaşadığı bildirildi. Ali Hekim'in cenazesinin memleketi Isparta'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Ankara