Bartın'dan Acı Haber: Otomobil Dereye Uçtu

Son dakika haberi: Bartın 'da içinde 5 kişinin olduğu otomobil baraja uçtu. 1 kişi kurtarılıp hastaneye kaldırılırken 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Bartın'dan Acı Haber: Otomobil Dereye Uçtu

Bartın 'dan son dakika haberi: Otomobil dereye uçtu.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Bartın 'da kontrolden çıkan araç  baraja uçtu. Aracın kontrolden çıkıp  baraja uçması sonucu 5 kişi baraj sularına kapıldı.  Bölgeden gelen son bilgilere göre baraj sularına kapılan bir kişinin kurtarıldığüı ve hastaneye kaldırıldığı bildirilirken kayıp 4 kişi için bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatıldığına yer verildi.

Bugün akşam saatlerinde meydana geldiği öğrenilen olayda , Hasankadı beldesi mevkisinde feci bir kaza  meydana geldi. Devam eden yağış nedeniyle bölgeye yolun kayganlaştığı ve bu nedenle sürücünün araç kontrolünü yitirdiği öğrenildi.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir araç Kışla barajına doğru uçtu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu bölgeye AFAD, 112, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye gelen ekipler , araçta bulunduğu tahmin edilen 5 kişi için baraj sularında arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin çalışmasıyla sulara kapılan bir kişi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

4 KİŞİ KAYIP

Bölgede ekipler, baraj sularına kapılıp kaybolan 4 kişiyi arama çalışmalarına devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA