Ayşe Tuba Arslan'a Korkunç Saldırı

Eskişehir 'de korkunç bir olay meydana geldi. Eski koca, satırla Ayşe Tuba Arslan 'a vahşice saldırdı. Ayşe Tuba Arslan yaşam mücadelesi veriyor.

Ayşe Tuba Arslan'a Korkunç Saldırı

Eskişehir 'de korkunç bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Eskişehir'de 2 çocukları bulunan Yalçın Özalpay ile Ayşe Tuba Arslan bundan yaklaşık 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle  boşandı.

Eşinden şiddet gören Ayşe Tuba Arslan, bu nedenle  Eskişehir Cumhuriyet Savcılığına başvuru yaptı ve eski eşi için  uzaklaştırma kararı aldı. Anaokulunda aşçı yardımcısı olarak çalışmakta olan  Ayşe Tuba Arslan, önceki gün akşam işten çıktıktan sonra minibüse bindi ve Odunpazarı ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı 'na geldi.

Burada araçtan inen Ayşe Tuba Arslan 'ı takip eden Yalçın Özalpay yanında getirdiği satırla eski eşine saldırdı.  Eski eşine vahşice saldıran Özalpay, Arslan 'a ağır darbeler vurdu. 

Vahşice saldırı sonucu Ayşe Tuba Arslan başından ağır halde yaralandı. Özalpay, yaklaşık 100 metre kaçtıktan sonra bir otomobilin önüne oturdu. Saldırgan bu sırada gelen polis ekipleri tarafından elindeki satırla yakalandı ve gözaltına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Satırla korkunç saldırıya uğrayan Arslan, sağlık ekiplerinin bölgede ilk müdahalesi sonrası ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi' ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Ayşe Tuba Arslan' ın yaşam mücadelesi sürüyor.

Arslan'ın babası 68 yaşındaki Serdar Arslan eski damadı Yalçın Özalpay'ın kendilerini pompalı tüfekle öldüreceğine dair tehditler savurduğunu söyledi.

SATIRLA KAFASINA VE YÜZÜNE VURMUŞ

Eski damadının kızına satırla saldırdığını , yüzüne ve başına çok sayıda darbe vurduğunu söyleyen  Arslan, "Nasıl bir insafsızsa ben ona hayvan bile diyemem. Eve geldim polisler gelip kapıyı açtı. Benim içime şüphe düştü. Kızımı aradım telefona cevap vermedi. Bir daha aradım. Polis memuru 'Tıp fakültesine gelin' dedi. Akşam saat 18.00 sularıydı, beyinde ödem oluşmuş. Beyinde kanama olmuş. Tansiyonu falan düşmüş. Kanın durmasını bekliyorlar. Yüzde yüz ölüm durumu var. Çünkü satırla kafasına iki sefer vurmuş. Beyin hava alınca ödem oluşmuş. Yüzüne de satır vurmuş dudağına kadar. Elleri ve kolları paramparça. Belki 20 kere şikayet ettik. Sürekli git gel. Sürekli şikayet ettik. Söylediği kelimeleri gidip inkar ediyor. Şahidimiz olmadığı için takipsizlik kararı geliyor" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA