Aydın'da Ev Sahibi ile Kiracı Kavgası Kanlı Bitti

Aydın'da ev sahibi ile kiracısı E.K. arasında iddialara göre kira artışı ve kira ödeme konularından çıkan tartışma kanlı bitti.

Aydın'da Ev Sahibi ile Kiracı Kavgası Kanlı Bitti

Aydın'da ev sahibi ile kiracısı E.K. arasında iddialara göre kira artışı ve kira ödeme konularından tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine ev sahibi E.Ç., kiracısı Erhan Kahvecioğlu'nu bıçakla göğsünden yaraladı, hastaneye kaldırılan Kahvecioğlu burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.Ç. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Aydın'ın Efeler ilçesinde, haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre Köprülü-Veysipaşa Mahallesi'nde ev sahibi E.Ç. ile kiracısı Kahgecioğlu arasında 'Kira artışı ve kirayı alamama' sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Ev sahibi E.Ç. kiracısı Kahvecioğlu'nu bıçakla yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kiracı Kahvecioğlu daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı, fakat buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ev sahibi E.Ç. ise olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.