Avanos'ta Feci Kaza: 3 Ölü

Aksaray 'da feci bir kaza meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre , Topaklı Köyü'nde iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Avanos'ta Feci Kaza: 3 Ölü

Son dakika haberi: Nevşehir 'de feci kaza.

Edinilen son dakika bilgilerine Nevşehir 'e bağlı Avanos ilçesi 'nde, iki otomobil  kafa kafaya çarpıştı.

Bugün akşam saatlerinde Avanos 'a bağlı  Topaklı köyünde meydana gelen feci kazada Musa Kaan Sarıaslan yönetiminde olduğu öğrenilen 07 SZ 499 plakalı otomobil ile Necip Kılıç yönetiminde olduğu öğrenilen 06 EV 5417 plakalı otomobil  kafa kafaya çarpıştı.

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan ve kafa kafaya çarpışan iki otomobilde can pazarı yaşandı. 

Feci kaza sonrası bölgedeki vatandaşların ihbar  etmesi üzerine olay yerine kısa süre içinde sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede otomobil sürücüleri Musa Kaan Sarıaslan ve Necip Kılıç ile Gülhan Bahar isimli kişilerin hayatını kaybettiği tespit etti.

Ağır halde yaralanan Güler Ulusoy ve Sibel Durna isimli kişiler ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi 'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Musa Kaan Sarıaslan, Necip Kılıç ve Gülhan Bahar 'ın cansız bedeni ise olay yerinde polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından  morga kaldırıldı.

Jandarma ekiplerinin kaza ile ilgilibaşlattığı soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA