Antalya'da Utanç Verici Olay: Ortaokul Öğrencisi Üvey Kızının..

Antalya 'nın Kaş İlçesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kaş 'ta ortaokul öğrencisi, üvey babasının banyodayken fotoğrafını çektiğini söyledi.

Antalya'da Utanç Verici Olay: Ortaokul Öğrencisi Üvey Kızının..

Antalya 'da yüz kızartan feci bir olay yaşandı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Antalya'nın Kaş ilçesinde ortaokul öğrencisi bir kız çocuğu,  banyo yaptığı sırada üvey babasının fotoğraflarını çektiğini bir mektuba yazdı ve bu mektubu öğretmenine verdi.

Kaş 'a bağlı Sütleğen Mahallesi 'nde bulunan bir ortaokulda, 8 'inci sınıfa giden  Y.T. isimli kız öğrenci, geçtiğimiz  6 Mart günü  okul müdürüne giderek üvey babasının kendisini istismar ettiğini söyledi.

OKUL MÜDÜRÜNE SÖYLEDİ AMA...

Bir süre önce evde banyo yaptığı sırada üvey babasının banyonun açık yerinden ona baktığını ve onun fotoğraflarını çektiğini iddia eden Y.T., herhangi bir gelişme yaşanmaması üzerine bu kez 10 Nisan tarihinde öğretmenine durumu anlattı. Yaşadıklarını anlatacağını ancak utandığını söyleyen Y.T., öğretmenin 'Yazılı şekilde anlat' demesi üzerine olayla ilgili bir mektup yazdı.

SONRASI ACI BİR FELAKET..

Kız çocuğu yazdığı mektubunda yaşadıklarının çok utanç verici olduğunu söyledi ve hala yaşanan olayın etkisi altında olduğunu ifade etti. Psikolojisinin yerle bir olduğunu söyleyen kız, 7 'nci sınıftayken okula gitmek için hazırlandığı bir gün annesi ve ablasının serada çalışmaya gittiğini, "Ben ve babam evdeydik. Ben babama güvenerek duşa girdim. Zaten sonrası acı bir felaket" dedi.

ÜST KISIMDAKİ BOŞLUKTAN FOTOĞRAFLARI ÇEKTİ

Banyo yaptığı sırada üvey babasının banyonun üst kısmındaki boşluktan telefonla fotroğrafını çekmeye çalıştığını gördüğünü söyleyen küçük kız, durumu fark ettiğini ancak korkudan kimseye bir şey söyleyemediğini, ailesinin ve akrabalarının durumdan haberdar olmadığını söyledi. Mektubu okuyan öğretmeni, Y.T. ve rehber öğretmeniyle birlikte okul müdürüne gitti. Öğretmenleri öğrencinin verdiği beyanları esas alarak tutanak tuttu ve konuyu ilçe milli eğitim müdürlüğüne bildirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu olay sonrası Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA