Antalya'da Sokak Ortasında Kanlı İnfaz! Pompalı Tüfekle Saldırdı

Antalya Muratpaşa'da kendisinden ayrılmak istediğini belirten nişanlısını pompalı tüfekle katleden şahıs, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Antalya'da Sokak Ortasında Kanlı İnfaz! Pompalı Tüfekle Saldırdı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Nuri Karaata isimli 35 yaşındaki şahıs, kendisinden ayrılmak istediği öne sürülen nişanlısı 26 yaşındaki Simge Yıldız'ı sokak ortasında katlettikten sonra, nişanlısını katlettiği pompalı tüfekle intihar etti. Olay, bugün sabah saatlerinde Yenigün Mahallesi'nde yaşandı. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Nuri Karaata ve Simge Yıldız, henüz bilinmeyen bir sebeple dün tartışma yaşadı. İkiliden özel bir hastanede çalışan Yıldız, nişanı bozmak ve ayrılmak istediğini belirtti. Bir balıkçı teknesinde çalışan Karaata, sabah saatlerinde kiralık otomobille nişanlısının evine geldi. Konuşmak istediğini söyleyen şahıs daha sonra genç kızı aracına bindirdi. Fakat ikili ayrılık meselesi yüzünden burada tartışmaya başladı.

Bir süre sonra aracın durması üzerine Simge Yıldız, araçtan inerek kaçmaya başladı, görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre, Karaata aracın bagajından tüfeği çıkararak 'Gel buraya kaçma' diyerek nişanlısına seslendi, genç kızı yakalayamayınca yaklaşık 50 metreden art arda tüfeği ateşlemeye başladı. Kanlar içerisidne yere yılığına genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, Cesedin yanına gelen şahıs, bir süre nişanlısının yanında bekledikten sonra aynı tüfekle intihar etti.