Antalya'da Feci Olay: Ablasını Feci Şekilde Öldürdü

Antalya 'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kişi, kendinden 1 yaş büyük ablasına bıçakla saldırdı ve onu boynundan bıçakladı.

Antalya'da Feci Olay: Ablasını Feci Şekilde Öldürdü

Antalya 'da korkunç olay.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Antalya 'nın Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi 238 sokakta bulunan tek katlı müstakil evde meydana gelen feci olayda, 5 yıl önce eşinden boşanan Mustafa Ç., 2 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı.

Pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Mustafa Ç. bugün işe gittiği sırada, bir süre önce annesinin yanına gittiği belirtilen 20 yaşındaki Kader Ç. eve gelmek istedi. Bu sırada evde bulunan kardeşi Asilhan Ç., iddiaya göre ablasını annesinin yanına gittiği gerekçesiyle eve almak istemedi. Eve almak istememesi sonrası ikili arasında tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. 19 yaşındaki Asilhan Ç. kavga sıasında evin salonunda eline aldığı bıçakla ablasına saldırdı ve bıçağı onun boynuna sapladı. 

BIÇAKLADIKTAN SONRA BABASINI ARADI

Tartışma sonrası ablasını boynundan bıçaklayan Asilhan Ç, daha sonra babasını aradı ve ablasını öldürdüğünü söyledi.  Oğlunun durumu söylemesi üzerine baba Mustafa Ç. hemen işini bıraktı ve  eve geldi. Eve gelen baba kızının kanlar içerisinde yerde yattığını görünce donup kaldı ve büyük şok yaşadı. İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen polis ekipleri, şüpheli Asilhan Ç. ’yi gözaltına aldı.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 

DURMADI GERİ GELDİ

Çevredeki komşular, daha önce de iki kardeşin  bir çok kez kavga ettiğini söyledi. Sesleri duyan komşulardan bir kadın olayı şu şekilde aktardı:

“3 yıldır kavga ediyorlar. Polisler geliyor, gidiyor. Çocuk çok sakin bir çocuktu. Kız da sakindi ama evi terk edip gidiyordu. Annesinin yanına gitti, durmadı geri geldi”

UZUN SÜREDİR PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 20 yaşındaki Kader Ç.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA