Ambulansın Çarptığı 52 Yaşındaki Öğretmenin Feci Ölümü: 70 Metre Savruldu

Son dakika haberi: Antalya'dan acı haber geldi. Karşıya geçmek için yaya geçidine çıkan 52 yaşındaki öğretmene ambulans çarptı.

Ambulansın Çarptığı 52 Yaşındaki Öğretmenin Feci Ölümü: 70 Metre Savruldu

Ambulansın çarptığı öğretmenin feci ölümü.

Edinilen son bilgilere göre Antalya 'da önceki gün akşam saat 20.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Batı Çevreyolu üzerinde feci bir olay meydana geldi. 52 yaşında olduğu öğrenilen öğretmen Burhanettin Şirin, Hurma Mahallesi 'nden Liman Mahallesi 'ne doğru gitmek için yaya geçidini kullanmak istedi.

Batı Çevreyolu üzerinde bulunan yaya geçidini kullanmak isteyen öğretmen, karşıya geçmek için yaya geçidine çıktı. Yaya geçidine çıkan Şirin'e, o sırada Kemer tarafından  Antalya 'ya  doğru gitmekte olan ve hasta nakli yapan özel bir hastaneye ait 07 KCE 47 plakalı ambulans çarptı.

70 METRE SAVRULDU

Ambulansın öğretmene çarpmanın etkisiyle Burhanettin Şirin yaklaşık 70 metre savruldu. Yaklaşık 70 metre savrulan Şirin 'e ilk müdahaleyi ambulansta bulunan sağlık görevlileri yaptı. Çarpmanın etkisiyle 70 metre savrulan öğretmen, sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Ambulansta bulunan hasta ise başka bir ambulansla hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen polisin incelemesinin ardından Şirin'in cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kamubulteni.com  | Ankara