Adıyaman'dan Feci Haber: Karısını ve Üniversite Kazanan Oğlunu Öldürdü

Adıyaman'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre cezaevinden yeni çıkan 66 yaşındaki kişi, karısını ve 18 yaşındaki oğlunu öldürdü.

Adıyaman'dan Feci Haber: Karısını ve Üniversite Kazanan Oğlunu Öldürdü

Son dakika haberi Adıyaman'dan geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, daha önce 3 kişiyi öldürmekten iki kere cezaevine giren Bekir Avcı, eşini ve oğlunu öldürdü.

Adıyaman 'ın merkeze bağlı olan Güzelyurt Köyü 'nde meydana gelen feci olayda, 1984 yılında ilk eşini ve çocuğunu öldürüp 20 yıl hapis cezasına çarptırılan Bekir Avcı isimli kişi, hapis cezasını yattıktan sonra teyzesinin oğlunu da öldürdü ve ikinci sefer cezaevine girdi. 66 yaşındaki Bekir Avcı, uzun yıllar hapis yattıktan sonra tekrar tahliye oldu.

Tahliye olan Bekir Avcı evine geldi. Feci olay ise önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bekir Avcı, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı dini nikahlı eşi 61 yaşındaki Emine Orki ve 18 yaşındaki oğlu Enes Avcı ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında gözü dönen cani yine dehşet saçtı. 

Evde bulunan tabancasına davranan Avcı, eşini ve 18 yaşında bu sene yeni üniversiteye başlayacak olan oğlunu vurdu ve oradan hemen kaçtı. 

Silah sesleri üzerine köylü hemen bölgeye geldi ve anne ile oğlunun kanlar içinde cansız bedenlerini yerde gördü. Hemen durumu jandarma ekiplerine bildiren köylüler, sağlık ekiplerini de aradı. 

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, geniş çaplı önlemler aldı ve eşi ile oğlunu vurarak köyden kaçan Bekir Avcı 'yı aramaya başladı. Edinilen son dakika bilgilerine göre kralbet giriş Bekir Avcı 'nın jandarma ile de çatışmaya girdiği öğrenildi.

Bölgedeki incelemelerin ardından anne ile oğlunun cansız bedenleri morga kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre Enes Avcı 'nın bu yıl Iğdır Üniversitesi'ni kazandığı öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Ankara