75 Yaşındaki Adam, Fuhuş İçin Anlaştığı Kişinin Travesti Olduğunu Görünce..

Bursa 'da 75 yaşındaki bir kişi, fuhuş için anlaştığı kişinin travesti olduğunu anlayınca evden gitmek istedi. Ancak telefonu gasp edilen kişi trans bireyi bıçakladı.

75 Yaşındaki Adam, Fuhuş İçin Anlaştığı Kişinin Travesti Olduğunu Görünce..

Bursa 'da fuhuş için biri ile anlaşan adam, onun travesti olduğunu anlayınca bıçakladı.

Rafet Ö. isimli kişi sokakta bir kartvizit buldu. Hayat kadınına ait olan numarayı arayan kişi, Okşan isimli hayat kadını ile para karşılığı anlaşan adam onunla buluştu.

Anlşaan ve fuhuş için adrese giden Rafet Ö. isimli kişi, kendisini Okşan olarak tanıtan kişinin transseksüel olduğu görünce vazgeçti ve evden çıkmak istedi. Bu esnada Okşan isimli kişi, Rafet Ö 'nün telefonunu gasp etti. İkili arasında tartışma çıktı. 

İki isim arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Rafet Ö., yanında bulunan bıçak ile gerçek isminin Sima Ç. olan kişiye saldırdı ve onu kolundan bıçaklayarak yaraladı.Sima Ç., ise evde bulunan bir sopayla Rafet Ö.'yü başından yaraladı.

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye ekipler geldi.  Osmangazi Suç Önleme Büro Amirliği ile Cinayet Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine bölgeye geldi ve binanın içine saklanan, yaralı olduğu bilinen trans birey S.Ç’yi de çıkartarak ifadelerini aldı. 

Olay yerinde yapılan ilk çalışmalarda ayrıntılar netleşti.  75 yaşındaki R.Ö. isimli kişi, kendisine ait telefonun S.Ç. tarafından çalındığını, geri almak istemesine rağmen telefonu alamayınca trans bireyeden zorla almaya çalıştığını ve onu bıçakladığını söyledi. R.Ö. ve S.Ç. olay yerindeki ilk sağlık müdahalelerin ardından önce hastaneye oradan da emniyete götürüldü.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA