6 Kişiden Engelli Kadına Çirkin Saldırı

Bağcılar'da meydana gelen korkunç olayda düğünden çıkan ve alkol alan 6 kişilik bir grup, yüzde 70 engelli kadına cinsel saldırıda bulundu.

6 Kişiden Engelli Kadına Çirkin Saldırı

Bağcılar 'da korkunç bir olay meydana geldi.

Edinilen son bilgilere göre, Fevzi Çakmak mahallesinde geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen olayda, bir arkadaşının düğününden çıkan 6 kişi, marketten aldıkları biraları sokakta içmeye başladı. Bu sırada ise balkonda arşaf silkelemekte olan bir kadın gördüler. Aldıkları alkolün de etkisiyle iğrençleşen grup, kadına el kol hareketleri yaparak iletişim kurmaya çalıştı.

Daha sonra harekete geçen grup, apartmana girebilmek için rastgele tüm zillere basmaya başladı. Apartmanın kapısı bu şekilde açtıan grup, daire daire gezerek kadını bulmaya çalıştı. Gruptan iki kişi kadının dairesini tespit etti. Yzde 70 engelli olduğu öğrenilen kadına kapıyı açtıtan şüphelilerden 24 yaşındaki Y.C., 27 yaşındaki ile M.D. isimli kişiler, içeri girdikten sonra talihsiz kadına cinsel saldırıda bulundu.

4 ŞÜPHELİ APARTMANDAN KAÇTI

Bu esnada ise diğer 4 şüpheli de kadının dairesini arıyordu. Polis kayıtlarına geçen olayda bu 4 kişi, diğer komşulara sordu ve daireyi bulamayınca Yanlış gelmişiz diyerek binadan ayrıldı. 

2 kişinin cinsel saldırısına uğrayan yüzde 70 engelli kadın, ertesi gün kendisini ziyarete gelen kız kardeşine tüm durumu anlattı. Aile, hemen polis merkezine gitti ve şikayette bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada şüpheliler yakalaran gözaltına alındı. 

Yapılan incelemeler derinleştirildi ve güvenlik kamera kayıtlarına ulaşıldı. 

Güvenlik kameralarına bakıldığında ise  şüphelilerin sokak üzerinde kadına el kol hareketleri yaparken ve binaya girerken görüntülerinin olduğu tespit edildi.

ENGELLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUK DEDİLER

Gayrettepe 'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü 'ne getirilen ve burada ifadeleri alınan şüpheliler Gasp Büro Amirliğine pişkin bir ifade verdileri. Poliste veren şüphelilerden Y.C.'nin lokumculuk yaptığı, M.D.'nin ise matbaa işiyle uğraştığı öğrenildi. Şüphelilerden M.D.'nin poliste verdiği ifadesinde tecavüz ettikleri kadının engelli olduğunu bilmediklerini söyledikleri öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Ankara