47 ve 55 Yaşındaki İki Kişi Köpeğe Tecavüz İddiasıyla Gözaltına Alındı

Kütahya 'da mide bulandıran iğrenç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 47 ve 55 yaşındaki iki kişi köpeğe tecavüz etti.

47 ve 55 Yaşındaki İki Kişi Köpeğe Tecavüz İddiasıyla Gözaltına Alındı

Kütahya 'da iğrenç bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Kütahya 'da iki kişi, sahipli bir köpeği ormanlık alana götürerek ona tecavüz etti. 

100. Yıl Mahallesi ’nde oturmakta olan Ş.K. isimli kişi, köpeğini evinin karşısındaki ağaca bağladı. Kısa süre sonra köpeğine bakmak için dışarı çıkan bu kişi,  köpeğinin bağladığı yerde olmadığını fark etti.

Çevredeki vatandaşlara soran Ş.k.' ya bölgedekiler, köpeğinin 2 kişi tarafından alınarak, ormanlık alana götürüldüğünü söyledi.  Ş.K. ise hemen ormanlık alana doru gitti. Ormana giden Ş.K. isimli kişi, 2 kişinin burada köpeğini, ağaca bağlayıp tecavüz ettiğini gördü.

Duruma hemen müdahale eden Ş.K. ile yardımına gelenler, 47 yaşındaki İ.D. ve 55 yaşındaki  İ.Y.'yi etkisiz hale getirip, polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen polis ekipleri olayı inceledi ve köpeğe tecavüz eden iki kişiyi gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan köpek tecavüzcüsü ikili, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği 'ne götürüldü. Köpek ise veteriner tarafından muayene edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA