3 Kadınla Basılan 14 Erkeğe Büyük Şok: Hayatları Karardı

Bolu 'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 3 kadın ile 14 erkek basılmıştı. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen kadında HIV virüsü olduğu öğrenildi.

3 Kadınla Basılan 14 Erkeğe Büyük Şok: Hayatları Karardı

Skandal: 3 kadınla ilişkiye giren 14 erkeğin hayatı karardı.

Edinilen son bilgilere göre, geçtiğimiz Salı günü Bolu 'nun Göynük İlçesi 'nde bir köy evine fuhuş operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 14 erkekle fuhuş yapan Ukrayna, Moldova ve Özbekistan uyruklu 3 kadın yakalanmıştı.

14 erkekle cinsel ilişkiye giren 3 kadın sınır dışı edildi. Edinilen son bilgilere göre Özbekistan uyruklu C.R.'nin kanında HIV virüsü olduğu tespit edilirken, bu durum para cezası ile serbest bırakılan erkeklere jandarma tarafından haber verileecek. Fuhşa aracılık eden 1 kişi hakkında da  tutuklama kararı verildi.

Göynük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafında yapılan istihbarat çalışması sonucu ilçeye bağlı Sünnet köyündeki bir evde fuhuş yapıldığı bilgisi alındı. İstihbaratın alınmasının ardından harekete geçen ekipler, geçtiğimiz Salı günü fuhşa aracılık ettiği iddia edilen kişinin evine operasyon düzenledi.

Savcılık kararı sonucu düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu 3 kadın ile 14 erkek fuhuş yaptıkları sırada aynı odada yakalandı. Fuhşa aracılık ettiği iddia edilen 1 kişi ile birlikte toplam 18 şüpheli Jandarmaya götürüldü.

HIV VİRÜSÜ

Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alındıktan sonra  14 erkek, idari para cezası uygulandıktan sonra serbest bırakıldı. 1 şüpheli de çıkarıldığı mahkeme tarafından 'fuhşa aracılık etmek' suçundan tutuklandı.

Ukrayna, Moldova ve Özbekistan uyruklu olduğu öğrenilen 3 kadın ise İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Zührevi Hastalıklar bölümünde sağlık kontrolünden geçirildi. Kadınlardan Özbek uyruklu C.R.'nin kanında HIV virüsü olduğu tespit edildi. Kadınlar, daha sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü ekipleri tarafından sınır dışı edilerek ülkelerine gönderildi. Jandarma ekiplerinin kadınlarla birlikte yakalanan 14 erkeğe C.R.'nin kanında HIV virüsü olduğunu yazılı olarak bildirecekleri öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Ankara