2 Çocuk Annesi 19 Yaşındaki Kadını, Kocası On Yerinden Bıçakladı

Diyarbakır'da meydana gelen feci olayda 19 yaşında 2 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından öldürüldü.

2 Çocuk Annesi 19 Yaşındaki Kadını, Kocası On Yerinden Bıçakladı

19 yaşındaki kadın öldürüldü.

Diyarbakır 'da  meydana gelen feci olayda, 19 yaşında olduğu öğrenilen Rojbin Yetiş isimli kadın, boşanma aşamasında olduğu ve 15 gün önce de karakolluk olduğu eşi tarafından 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen ve 2 çocuğu olan Rojbin Yetiş, önceki gün gece saatlerinde tartıştığı eşi Mahsun Yetiş tarafından 10 yerinden bıçaklandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye kısa süre içinde gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalesini burada yaptıkları Yetiş'i hastaneye kaldırdı. 2 çocuk annesi kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

KATİL KOCA YAKALANDI

Rojbin ve ve kocası Mahsun Yetiş 'in yaklaşık 15 gün önce kavga ettikleri ve karakolluk oldukları öğrenilirken, polis ekipleri yaptıkları çalışmada katil kocayı kısa süre sonra suç aleti bıçakla yakaladı.

Mahsun Yetiş'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kamubulteni.com  | Ankara