16 Yaşındaki Erkek Çocuğuna, Kaldığı Yurtta İğrenç Saldırı

Zonguldak 'ta lise okuduğu sırada bir yurtta kaldığını söyleyen O.K. isimli kişi, burada yurt görevlisinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

16 Yaşındaki Erkek Çocuğuna, Kaldığı Yurtta İğrenç Saldırı

Zonguldak 'da yurtta erkek öğrenciye iğrenç saldırı iddiası.

21 yaşında top fakültesi okumakta olan  O.K. isimli  erkek öğrenci, Zonguldak Başsavcılığı 'na gitti ve 5 yıl önce başından geçen olayı anlatarak şikayetini iletti. O.K. isimli genç, lisede eğitim gördüğü sırada ,  2014 yılında bir yurtta kaldığını söyledi.

O.K.  kaldığı yurttaki bir görevlinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti ve suç duyurusunda bulundu. Şikayetini savcılığa ileten O.K. 'nın ifadesi alındı. O.K. savcıya verdiği ifadesinde, kaldığı yurdun diğer şubesinde görevli U.D. isimli kişinin kendisini çalıştığı yurda çağırdığını ve burada cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

Yaşanan feci olay sonrası kendini yurt binasından aşağı atmak istediğini söyleyen O.K. , buna U.D. 'nin engel olduğunu ve kendisine tehditlerde bulunduğunu iddia etti. 

O.K. 'nın ifadesi şu şekilde;

"Ben olayı bir ay kadar sonra, yurtta görevli H.G.’ye anlattım. Kendisi de eğitim sorumlusu R.A.’ya anlatmış. R.A. benle görüştüğünde 'Biz U.D. ile görüştük ve onu gönderdik ama sen de istemişsin' dedi. Ben olay tarihinde 16 yaşındaydım. Olayın ne olduğu konusunda yeterli bilgiye sahip değildim. Beni tehdit ettiği için kimseye anlatamadım. Ben bir ay sonra olayı diğer hocalara anlatmamla yurttan atıldım. İki yıldır psikolojik tedavi görüyorum. Ben U.D. ve olayın ardından yasal işlem yapamayan yurt görevlilerinden şikayetçiyim."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA