16-17 Yaşındaki Kızları Önce Alıştırıyorlar Sonra..

Karaman 'da fuhuş operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 16-17 yaşlarındaki kızları fuhuşa zorlayanlar yakalandı.

16-17 Yaşındaki Kızları Önce Alıştırıyorlar Sonra..

Flaş fuhuş operasyonu !! Önce alıştırdılar sonra..

Karaman 'da meydana gelen feci olayda, Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri ile Asayiş Şubesi ekipleri bir operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, yaşları 1 ile 17 arasında olduğu öğrenilen kız çocuklarına fuhuş yaptırdıkları ve onlara zorla uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen kişileri takip altına aldı. Uzun üsre devam eden detaylı takip ve incelemenin ardından polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

İncelemenin tamamlanmasının ardından savcılıktan da kararı çıkartan Karaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, operasyona başladı. Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 1 'i kadın olmak üzere 6 kişi yakalandı. Gözaltına alınan ve sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü.

Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler, daha sona Adliyeye sevk edildi. Karaman Devlet Hastanesi 'nde kontrolden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Savcıya da ifade veren şüphelilerden, G.N. adlı kadın, 'Çocukları fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek' suçlaması ile, M.K., ise 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

ÖNCE ALIŞTIRMIŞLAR SONRA...

Şebekenin küçük yaştaki kızları önce uyuşturucu kullanmaya alıştırdıkları daha sonra da fuhuşa zorladıkları edinilen son dakika bilgileri arasında.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, yerel haberlerden haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara