Yaşını duyanlar inanamıyor! Türkiye'nin en genç belediye başkanı tarihe geçti!

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesi, tarihi bir seçime tanıklık etti. Bu seçimde, Türkiye'nin en genç belediye başkanı Zeynep Çelik oldu. İşte en genç kadın belediye başkanı hakkında tüm merak edilenler...

Yaşını duyanlar inanamıyor! Türkiye'nin en genç belediye başkanı tarihe geçti!

22 yaşındaki Zeynep Çelik, Türkiye'nin en genç belediye başkanı unvanını kazandı. Bağımsız olarak seçimlere giren Çelik, Kalkım beldesinin belediye başkanı olarak göreve başlayacak.

Çelik'in kazandığı seçim sonucunda, genç bir liderin enerjisi ve kararlılığıyla beldede yeni bir dönemin başlayacağına dair umutlar arttı. Çelik, "Hep birlikte çabalarımız ve dualarımız ile çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Kalkım'a yakışır hizmeti getirmeyi, halkımıza değer vermeyi önümüzdeki 5 yılın her gününde kendime borç bilerek sizlere layık olacağım. Bu başarı hepimizin" şeklinde açıklamada bulundu.

Çelik'in seçim kampanyası boyunca vurguladığı gençlerin ve kadınların daha fazla temsil edilmesi ve söz sahibi olması hedefi, seçmenlerin dikkatini çekmiş ve geniş bir destek görmüştü. Yeni belediye başkanı Zeynep Çelik'in, halkın beklentilerine ve ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirmesi bekleniyor.