Resimli ve Kısa Mesajlar-İşte En Güzel 19 Berat Kandili Mesajları 2019

Mübarek Berat Kandili geldi. Berat Kandili 19 Nisan 2019 Cuma günü idrak edilecek. Müslümanlar , bu mübarek günde yakınlarına ve akrabalarına gönderebileceği en güzel mesajları araştırmaya başladı. İşte 19 Nisan 2019 günü Berat Kandili 'nde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel SMS ve resimli 19 Kandil Mesajı ve kandilin önemi.

Resimli ve Kısa Mesajlar-İşte En Güzel 19 Berat Kandili Mesajları 2019

19 Nisan 2019 günü Berat Kandili olarak idrak edilecek. 

Berat Kandili 'nin idrakı için geri sayımda sona gelinirken en çok araştırılan konu , en güzel berat kandili mesajları ve sözleri oldu. İşte en güzel 17 SMS ve resimli kandil mesajı.

İşte Berat Kandili günü sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel kandil mesajları >>

Tüm dua ve isteklerinizin kabul olması temennisiyle Berat Kandiliniz hayırlı olsun.

Bu kutlu gecenin affımıza vesile olması dileklerimle Berat kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece günahlardan beraat gecesi. Bol bol dua edelim. Yürekler imanla bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. Hayırlı  kandiller.

Yükü sevgi , özü saygı , gücü barış ve süsü hoşgörü olan bu mübarek Beraat kandilini en içten dileklerimle kutlarım Allah’a emanet olun.

Bu gece hayırlı ve mübarek bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz dualarda bir olsun. Kandiliniz mübarek olsun!

Bu gece mübarek beraat kandili. Günahlardan kurtuluş gecesi olan bu kutlu gecede bol bol dua edelim. Temizlensin günah defterleri. İyi kandiller.

Beraat kandiliniz mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı ihsan eylesin.

Kandiller berekettir, umuttur, nurdur, gözyaşıdır, yakarıştır, özlemdir. Bu kutlu gecede dualarınız kabul ve makbul olsun. Berat kandiliniz mübarek olsun.

Bu kutlu Kandil Gecesi ’nin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına, umutların yeşermesine vesile olması dileğiyle. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Ya Rabbim sen biz kullarının dualarını kabul ve makbul, hakkımızda hayırlısını nasip et. Âmin. Berat kandilinizi en içten dileklerimle kutluyorum

Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını yüce Allah 'tan temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk  hep seninle olsun.

Şeamet dini, gayret dini ancak İslamdır. Hakiki Müslümanlık en büyük kahramanlıktır” Berat kandiliniz mübarek olsun.

Bugün ellerinizi Allah 'a her zamankinden daha çok ve içten açın. Avucunuza melekler gül koysun, dualarınız kabul , yüreğiniz coşkulu olsun. Berat Kandilin mübarek olsun. 

Gül dalında güzel, dikense gülle güzel, toprak yeşille gök ise mavi ile güzel, gözler manayla eller duayla güzel, Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Bu günIerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nur’u ahiretinize, sıcakIığı yuvanıza doIsun. Berat KandiIin mübarek oIsun.

Aklını al başına gafil olma. Bu 2 kapılı handır. Gelen gider giden gelmez. Kimse kalmaz dünyada. Allah herkesi affede. Berat kandili mübarek ola.

Sâde duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Kandiliniz mübarek olsun. 

Gül dalında güzel, dikense gülle güzel, toprak yeşille gök ise mavi ile güzel, gözler manayla eller duayla güzel, Berat geceniz mübarek olsun.

Kamubulteni.com  | Ankara