Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Aranıyordu! 2 Çocuk Annesi Sibel Gökbulut Ölü Bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dün çıkan Sibel Gökbulut'un ailesi , çocuklarının 12 gündür aranıyordu, ailesine 'Bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın' diyen talihsiz kadın ölü bulundu. Sibel Gökbulut'u kim , neden öldürdü. Sibel Gökbulut'un katili belli oldu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Aranıyordu! 2 Çocuk Annesi Sibel Gökbulut Ölü Bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dün çıkan Sibel Gökbulut'un ailesi , çocuklarının 12 gündür aranıyordu, ailesine 'Bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın' diyen talihsiz kadın ölü bulundu. 

Sibel Gökçe'nin annesi dün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkmış, araştırmacı gazeteci Müge Anlı'ya kızının başından bir şey geçmiş olabileceği, özellikle sözde sevgilisi olduğu belirtilen şahıstan şüphelendiklerini söylemişti. Canlı yayına da bağlanan Ömer Gökçe isimli şahıs olay günü aşırı sarhoş olduğunu, gözünü açtığında dayak yemiş olduğunu fark ettiğini ve hiç bir şey hatırlamadığını söylemişti.

Müge Anlı , korkunç olayla ilgili, 'Ne yazık ki dün öğle saatlerinde öldüğü haberini aldık.  Sibel en son hani o bağ evinde buluştular denmişti ya, oradaki hızlı tren inşaatı su kanalında ölü bulundu. Yayını yaparken, o gece orada olanlardan bahsetmiştik, Ömer Gökçe biliyorsunuz sözüm ona sevgilisi, ve bağ evindeki diğer kişiler yayın sırasında gözaltına alındı. Sorguları devam ederken, asayiş şube ekipleri, bağ evine doğru yola çıktı, buraya giderken talihsiz kadının cansız bedeni bulundu. Gözaltından sonra Özercan, Uğur ve Hayati serbest bırakıldı, sözüm ona sevgilisi Ömer Gökçe gözaltına alındı. Sibel Gökbulut yayınımızın ardından ölü bulundu. 33 yaşında genç bir kadın, 2 çocuk annesi, emzikli küçük çocuğunu gördüm, keşke görmeseydim. Ne oluyor , nereye gidiyoruz, ne olacak bilmiyorum. 55 yaşındaki Feride hanımı anlatayım derken, 33 yaşındaki Sibel'in ölümü..."