Müge Anlı'da Skandal: Cinlerime Haber Verdim Dedi ve..

Kendini Mehdi olarak tanıtan Nur Ahmet Pehlivan isimli kişi, iki kişiyi define yalanı ile kandırdı."Ben Mehdiyim, Cinlerimi saldım ve alanı taradılar, burada 100 ton altın var. Allah bana Hz. Muhammed'in eşyalarını gönderdi." diyen sahtekar, insanları bu yönle kandırdı. Pehlivan, Müge Anlı ile ilgili skandal ifadeler de kullandı.

Müge Anlı'da Skandal: Cinlerime Haber Verdim Dedi ve..

Müge Anlı 'da skandal olay.

İstanbul 'un Silivri İlçesi 'nde meydana geldiği öğrenilen  olayda, Enes Uçkan ve Cemal Güngör isimli iki kişi, Nur Ahmet Pehlivan'ın yalanlarına inanarak, yanlarına aldıkları iki arkadaşlarıyla birlikte Rum Mezarlığı altında define aradı.

Müge Anlı 'nın sunumu ile ekranlara gelen programda ortaya çıkan gerçeklere göre, 3 yıl boyunca 120 metre 'S' şeklinde tünel kazan define avcılarından bir daha haber alınamadı. Ancak olay bu şekilde kalmadı.

Tüm çevre halkını da kandıran ve "Ben Mehdiyim. Artık sır perdesi kalkacak. Kıyamet günü geliyor, bana inanın, bana destek olun ve sizlere cennetteki yerinizi garanti edeyim." diyen din istismarcısının kandırdığı kişiler Müge Anlı 'ya konuk oldu. 

CİNLERİMİ SALDIM MÜGE ANLI PROGRAMI YAPILMAYACAK

Müge Anlı'nın porgramında olayı incelemesi sonrası rahatsız olan din istismarcısı, "Cinlerimi saldım. Müge Anlı ve ekibine o programı yaptırmayak. Siz merak etmeyin, tüm gazabım onların üzerinde olacak." dedi.

KABE ÖRTÜSÜNDEN BİR PARÇA ÖPTÜRDÜ

Bir diğer vatandaş ise, din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın kendisini de kandırdığını ve kendisine Kabe'nin örtüsünden bir parçayı öptürdüğünü, Cinlerim bana Hz. Muhammed'in hırkasını, Hz. Musa'nın kılıcının kabzasını getirdi dediğini iddia etti.

DEFİNE AVCILARI ARANIYOR

Müge Anlı bir yandan bu din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın peşindeyken öte yandan da halen kendilerinden haber alınamayan, ölü mü diri mi olduğu bilinmeyen define avcıları Enes Uçkan ve Cemal Güngör'ü arıyor.

DEFİNEYİ BULMUŞ OLABİLİRLER

Din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın kandırdığı define avcıları Enes Uçkan ve Cemal Güngör'ün, defineyi bulmuş olabileceği ve bu parayla kayıplara karışmış olabileceği de ihtimaller arasında bulunduruluyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA