Milyoner'e Yarışmacının Cevap Sonrası Tepkisi Damgasını Vurdu (Sarışınlığım Tuttu Ne Demek?)

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının önceki akşamki bölümüne , yarışmacının yanlış verdiği cevap sonrasındaki tepkisi damga vurdu.

Milyoner'e Yarışmacının Cevap Sonrası Tepkisi Damgasını Vurdu (Sarışınlığım Tuttu Ne Demek?)

Milyonere damga vuran sahne.

Önceki akşam ekranlara gelen Kim Milyonler Olmak İster yarışmasının son bölümünde bir soruya verilen cevaptan sonra yarışmacının tepkisi çok konuşuldu. Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan görüntülere tepkiler geldi. 

Kenan İmizralioğlu 'nun sunumu ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster 'de , Ece Şenbülbül, önceki akşam programa konuk oldu. Yarışmacı koltuğuna oturan Şenbülbül , soruyu bilemeyince ilginç gir tepki verdi. 

Kim Milyoner Olmak İster 'de yarışmacıya  ''Geçen aydan önceki ay Mart ise önümüzdeki aydan sonraki ay nedir?" sorusu yönlendirildi.  Bu yarışmacı ise soruya yanlış cevap verince ilginç bir tepki verdi. 

SARIŞINLIĞIM TUTTU

Ee Şenbülbül, yanlış cevap verdiği sorunun doğru cevabına bakarak bir süre gülümsedi ve ''Sarışınlığım tuttu'' dedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun soruyu okumasıyla afallayan Şenbülbül, zaman kısıtlaması olan soruda, bir süre düşündü ve basit bir akıl yürütme yaparak, ''Nisandan önceki Mart ise, Mayıs'tan sonraki ay Haziran'' yorumunu yaptı. ve ''Haziran'' cevabını verdi.

Şenbülbül, yanlış şıkkı seçmiş oldu. Şenbülbül, yanlış yanıt verdiği sorunun doğru cevabına bakarak bir süre güldü ve ''Sarışınlığım tuttu'' dedi.

SARIŞINLIĞIM TUTTU NE DEMEK?

Yarışmacı Sarışınlığım tuttu derken , kamuoyunda aptal sarışın olarak bilinen son derece yanlış ve son derece mesnetsiz tabire atıfta bulundu. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA