Magnum Maserati Çekilişine Saatler Kaldı-Çekiliş Saati , Yeri ve Sonuçları

2019 Magnum Maserati çekilişi için geri sayımda sona gelindi. Çekilişe saatler kala en çok merak edilen konu , sonucun ne zaman açıklanacağı , çekilişin nerede , saat kaçta yapılacağı konusu oldu. İşte 2019 Magnum Maserati çekiliş sonucu hakkında son bilgiler.

Magnum Maserati Çekilişine Saatler Kaldı-Çekiliş Saati , Yeri ve Sonuçları

Magnum Maserati çekilişi yapılacak.

Her yıl yaz aylarında bir kampanya başlatan Magnum , çekilişle lüks araç hediye ediyor. Bu yıl da Magnum kampanya başlatmış ve Eylül ayı sonuna kadar şifreler Magnum 'a mesaj ve internet yolu ile iletildi. 

Başvuru süresinin sona ermesinin ardından kampanyaya katılan yüz binlerce kişi , Magnum çekilişinin ne zaman yapılacağını , saat kaçta nerede yapılacağını , çekiliş sonucunun ne zaman açıklanacğaını araştırmaya başladı. Peki Magnum Maserati 2019 çekilişi ne zaman yapılacak? Magnum Maserati çekilişi nerede ve saat kaçta gerçekleşecek? Sonuçlar , asıl ve yedek liste ne zaman yayımlanacak? Sonuçlara nasıl ulaşabilirim?

ÇEKİLİŞ TARİHİ

Mahnum 2019 Maserati çekilişi 14 Ekim 2019 günü gerçekleştirilecek. Pazartesi günü yapılacak çekiliş ile iki adet Maserati marka araç sahibini bulacak. 

ÇEKİLİŞ SAAT KAÇTA NEREDE?

14 Ekim 2019 Pazartesi günü  saat 11.00 ’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No: 4 - A Beyoğlu/İstanbul 'da düzenlenecek Magnum Maserati çekilişi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve çekilişe isteyen herkes katılabilecek.

ARAÇ

Öekiliş ile 2 kişiye Maserati Ghibli Diesel 275hp 2018 Model Otomobil  verilecek. Aracın piyasa değeri 1.244.933,00 TL 'dir. Aracın KDV ve ÖTV dışındaki vergileri kazanana ait.

Kazanılan hediye nakit karşılığı olarak talep edilemez, hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.

ÇEKİLİŞ SONUCU AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAÇ ŞİFRENİZ VAR?

Aşağıdaki yorum kısmından kaç çekiliş hakkınız olduğunu yazabilir , çekilişe giren diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.