Hadi 30 Eylül İpucu Paycell'de Yayımlandı-İşte İpucu Sorusu ve Cevabı

Hadi bilgi yarışmasının 30 Eylül 2018 günü yapılacak olan büyük ödüllü yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı mı? Hadi ipucu sorusu ne? 30 Eylül Hadi ipucu sorusu hakkında detaylar haberimizde.

Hadi 30 Eylül İpucu Paycell'de Yayımlandı-İşte İpucu Sorusu ve Cevabı

30 Eylül Hadi büyük ödüllü yarışması için geri sayım sona eriyor.

Geçtiğimiz gün Haid tarfından yapılan açıklamada 30 Eylül Pazar akşamı yapılacak Hadi yarışmasında şimdiye kadarki en büyük para ödülünün dağıtılacağı söylendi. Beklenen gibi de oldu. Önceki gün yapılan açıklamada Hadi 'nin 30 Eylül Pazar akşamı saat 20,30 'da yapılacak bilgi yarışmasında büyük ödülün 50 bin TL olduğuna yer verildi. 

güzel ve sempatik sunucular Merve Toy ile Müge Boz 'un sunumu ile yayımlanan Hadi bu akşam 20,30 'da büyük ödülü ile başlayacak.

Daha önce 25 bin 10 bin, 12 bin gibi büyük ödüller de dağıtan Hadi, bu akşam 12 'de 12 yapan yarışmacılar arasında 50 bin TL 'yi eşit olarak bölüştürecek.

12 SORU VAR

Bu akşam yapılacak Hadi yarışmasında katılımcılara 12 adet soru yönlendirilecek. Kolaydan zora doğru gidecek olan soruların tamamına cevap verecek yarışmacılar arasında 50 bin TL eşit olarak bölüştürülecek.

500 BİNDEN FAZLA KİŞİ YARIŞACAK

Her gün yüz binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşecek olan yarışma, bu akşam 50 bin TL ödül dağıtacak. Bu nedenle bu akşamki yarışmaya 500 binden fazla kişinin katılması bekleniyor. 

29 EYLÜL CUMARTESİ 'NİN ÖDÜLÜ PAZARTESİ 'YE

Önceki akşam 6 bin TL ödüllü Hadi yarışması, teknik sorunlar nedeniyle iptal edildi ve ödül Pazartesi akşamı yapılacak Hadi 'ye devredildi.

HADİ 30 EYLÜL İPUCU SORUSU PAYCELL'DE

Bu akşam yapılacak Hadi yarışmasının sponsoru Paycell oldu. Bu nedenle Hadi yarışmasının ipucu sorusu da Paycell üzerinden Hadicilerle paylaştı.

İPUCU YAYIMLANDI

Yayımlanan ipucu şu şekilde;

Kamubulteni.com  | Ankara